text.skipToContent text.skipToNavigation
Bibigo Spicy Pork Dumpling 315G
Bibigo Spicy Pork Dumpling 315G ID: cmhl_1000000344071_1
Sold by CMHL
  • Bibigo Spicy Pork Dumpling 315G
  • Bibigo Spicy Pork Dumpling 315G
13,500 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • အလေးချိန် - ၃၁၅ဂရမ်။
  • ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - အမေရိကန်ပြည်ထောင်စု
  • ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ဖြည့်စွက်စာ- ဝက်သား၊ ပဲချည်မျှင် (ရေ၊ ကန်စွန်းဥကစီဓာတ်၊ ကာရာဂျီနန်၊ ဆား)၊ ဂေါ်ဖီထုပ်၊ ကြက်သွန်မြိတ်၊ ကြက်သွန်နီ၊ ကြက်သွန်နီ၊ အစိမ်းလိုက် ပဲမှုန့် (ရေ၊ ပဲမှုန့်)၊ တို့ဟူး (ရေ၊ ပဲပိစပ်၊ ကယ်လ်စီယမ်ဆာလဖိတ်၊ Glucono Delta Lactone၊ မဂ္ဂနီဆီယမ် ကလိုရိုက်)၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ အလိုအလျောက် ထုတ်ပေးသော တဆေးအနှစ်၊ သကြား၊ ဆား၊ Disodium Inosinate၊ Disodium Guanylate၊ ငရုတ်ကောင်းအနက်၊ တဆေးအနှစ်၊ ဂျင်းမှုန့်၊ ဂျုံမှုန့်၊ ရေ၊ ပြုပြင်ထားသော ပီလောပီနံမှုန့်၊ ဂျုံဂလူတင်၊ ပဲပုပ်ဆီ၊ ဆား။
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ဒယ်အိုးဖြင့်ကြော်ခြင်း - ဟင်းရွက်ဆီ စားပွဲတင်ဇွန်း ၃ ဇွန်းကို မကပ်သော ဒယ်အိုးထဲသို့ လောင်းထည့်ပါ။ အေးခဲထားသော MANDU အပိုင်း ၄ တုံးကို ဒယ်အိုးထဲသို့ ထည့်ပြီး ၎င်းတို့ကြားတွင် နေရာလွတ်ထားပါ။ အလယ်အလတ်မြင့်သောအပူတွင် ၈ မိနစ်ခန့်အပူပေးပြီး ၂-၃ မိနစ်ခြားတိုင်း တစ်ဖက်စီသို့ လှည့်ကာ နှစ်ဖက်စလုံး ရွှေညိုရောင်သန်းလာသည်အထိ ကြော်ပါ။ ပေါင်းခြင်း - ရေနွေးငွေ့အိုးထဲသို့ ရေလုံလောက်စွာထည့်ပြီး ပွက်ပွက်ဆူအောင်တည်ပါ။ ရေပွက်ပွက်ဆူလာတဲ့အခါ အေးခဲထားတဲ့ MANDU အပိုင်းအစ ၄ တုံးကို အထဲမှာ ထည့်ပြီး ၈ မိနစ်လောက် ရေနွေးငွေ့နဲ့ ပေါင်းပါ။ ဟင်းချိုချက်ခြင်း - အေးခဲထားသော MANDU 4 တုံးကို မည်သည့်ဟင်းရည် သို့မဟုတ် ဟင်းရည်တွင်မဆို ထည့်ပြီး အရသာရှိသော MANDU ဟင်းချိုအတွက် ၆ မိနစ်ခန့် ပြုတ်ပါ။
  • ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ဂျုံ၊ ပဲပိစပ်တို့ ပါဝင်ပါသည်။
  • ကုန်ပစ္စည်းမိတ်ဆက် - ဝက်သားကို အတုံးကြီးကြီးဖြစ်အောင် လှီးဖြတ်ထားသောကြောင့် ဖက်ထုပ်၏ ချိုမြိန်သောအရသာသည် စိမ့်ဝင်နေပြီး ဖက်ထုပ်ထဲရှိ အရည်များကို ခံစားရနိုင်သည်။ ငရုတ်ကောင်းအနီမှုန့်ကို ကိုရီးယားသစ်တော်သီးနဲ့ နံရိုးရဲ့ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်တွေမှာ ထည့်ပြီး အစပ်အရသာနှင့် လိုက်ဖက်ပါသည်။

အခြေခံအချက်အလက်
အလေးချိန် 315.0 Gram